CT41. YANG KETIGA – DARIMU UNTUKKU: UNTUKMU

8 Feb

Assalaamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh


Tidak menyangka fiesta award kembali menyapa di awal tahun 2011. Setelah membelek kembali almari award di folder LMGS Warisan Sahabat 2, saya melirik pada 3 award  yang  diterima pada akhir tahun 2010, belum lagi  saya lunasi paparannya di maya.  Satu penghargaan indah jika kita berkongsi kegembiraan dengan sahabat yang memberi kita award ini. Kegembiraan yang tidak dapat dinikmati jika kita seorang sahaja menatapnya. 😀

AWARD 2010

PERTAMA: AWARD PERSAHABATAN dari mas Setyantocahyo, diterima pada 15 Oktober 2010. …… “dan sekarang award ini saya teruskan ke Bunda Siti Fatimah Ahmad, semoga berkenan menerimanya.”

TERIMA KASIH buat mas Cahyo dan untuk penerimaan award itu perlu disusuli dengan kata-kata persahabatan dari penerimanya. Yang paling berarti dalam sebuah persahabatan adalah “kalau kamu memberi sesuatu kepada sahabatmu, bererti memberikan sesuatu kepada dirimu sendiri.” – BAPAK HAMKA

KEDUA: AWARD HARI IBU dari Lozz Akbar sempena Hari Ibu Indonesia pada 22 Disember 2010.  TERIMA KASIH Lozz untuk award “cute” ini.  Semoga sukses selalu.

KETIGA: AWARD HARI IBU ” SPECIAL AWARD FOR SPECIAL MOM” dari sahabat saya Ummu Rizka – yang sangat dedikasi dalam urusan pendidikan anak-anaknya. Menerima Special Award ini menjadikan diri ini sangat dihargai sebagai seorang ibu yang istimewa di hati anak-anak. TERIMAKASIH Mbak Ummu untuk kasih sayang dalam persahabatan selama ini. Love you always.  😀

AWARD 2011

Dalam tempoh tidak sampai seminggu, permulaan tahun 2011 di awal Febuari menyaksikan keberkatan persahabatan maya terus berkembang dengan kiriman 3 AWARD STYLISH BLOGGER dari sahabat yang berlainan jantina, tempat, masa dan blognya.  Terima kasih buat kalian yang telah mengirimkan kegembiraan di hati ini.

AWARD BERPRESTIJ TINGGI ini saya terima dengan bahagia dari mbak Dina.Thea (yang masih “baby”…hehehe :D), Masyhury (hanya blogger biasa, kenapa tidak luar biasa ya ?  :D) dan Bayu Putra (yang suka berkhayal dan bermimpi… apa tidak berada di alam nyata nih :D).

Assalamu’alaikum, ada award buat Bunda, silahkan dilihat,  😀

http://bundadanaku.wordpress.com/2011/02/01/award-again/

3. Bunda Siti Fatimah Ahmad, dgn tulisan2an yang khas


Bunda, di blog saya ada award, mohon di ambil ya. Semoga persahabatan dan ukhuwah ini tetap terjaga dengan harmonis. Salam hangat dari Medan.

g. Bunda Siti Fatimah Ahmad. Seorang guru dari negeri sebelah yang terkenal dengan tulisannya yang sangat panjang. Terima kasih bunda untuk komentarnya yang selalu membangun.


penerimaan award menerusi pingback

[…] Bunda Siti Fatimah Ahmad […]

3. Bunda Siti Fatimah Ahmad

TUGASAN BERAT

PR bagi Stylish Blogger Award ini perlu dikerjakan sebagai satu tugasan untuk melunasi pesan sahabat saya yang manis  dan tampan dari Indonesia ini. Saya berusaha untuk meringankan beban minda hanya untuk memikirkan yang santai aja iaitu DESTINASI IMPIAN JIKA SAYA DAPAT MENGELILINGI DUNIA suatu hari nanti.  Maaf ya, kerana saya menyukai angka TUJUH, maka hanya 7 tempat teratas menjadi destinasi di sini.

1. MAKKAH AL-MUKARRAMAH  dan MADINAH AL-MUNAWWARAH, ARAB SAUDI – dua kota suci umat Islam yang belum saya jejaki hingga kini untuk menunaikan tanggungjawab rukun ke 5 dari Rukun Islam.

2. SAPPORO, HOKKAIDO, JEPUN – ingin menyaksikan pesta ukiran salji dan skulptur ais yang dibentuk dengan pelbagai rupa.

3. PERGUNUNGAN ALP, SWIZTERLAND – ingin melihat sukan ski yang sangat terkenal di dunia, di samping dapat bermain ski di kawasan pergunungan Alp.

4. KEUKENHOF, HOLLAND, NETHERLAND – syurga bunga tulip yang berkembang cantik dengan pelbagai warna mengasyikkan. Saya teruja ingin duduk di dalam kembangan bunga itu. 😀

5. OLSO, NORWAY – ingin menyaksi sendiri keindahan alam semulajadi “fjord” – alur air memanjang dan sempit yang terbentuk oleh aktiviti glasier antara dua pulau.

6. DANAU TOBA, SUMATERA, INDONESIA – tasik “gunung berapi” terbesar di Indonesia dengan keluasan 100 meter panjang dan 30 meter lebar dan mempunyai kedalamam 505 meter. juga pemandangan alam semulajadinya yang indah menawan. Ingin menyelam di dalamnya.

7. REPUBLIK OF LEBANON – sebuah negara di Asia Barat yang mempunyai keunikan geografi yang jarang berlaku di  dunia. Wow, boleh main salji di waktu pagi dan berenang di Laut Mediterranean pada waktu tengah hari di samping aktiviti skuba diving.

Untuk lebih mendalami impian saya menguasai sebahagian dunia ini, akan saya cerita dengan lanjut di posting  akan datang kenapa saya memilih destinasi indah  dan hebat ini.

PERHATIAN


Oleh kerana award asal di atas telah diberikan kepada saya, dan dengan sukacitanya saya membuat sedikit dekorasi agar AWARD STYLISH BLOGGER ini kelihatan lebih menarik dan mantap. Hehehe… maklumlah “STYLISH BLOGGER @ BLOGGER BERGAYA”, maka sampai ke tangan saya, haruslah diberi sedikit “PENGAYAAN”.

Inilah bentuk baru award STYLISH BLOGGER yang telah diberi “baju keberanian”. Bagaimana cantik tak ? 😀 😀

Syarat pemberian award ini adalah kepada 8 orang sahabat yang lain,  sedangkan saya menerima 3 AWARD sekaligus . Maka dengan kuasa yang ada… hehehe,  saya menggumumkan 44 penerima (yang saya tidak tahu pernah menerima atau tidak award sebelumnya) AWARD STYLISH BLOGGER versi Siti Fatimah Ahmad di atas. Silakan kepada :

1. Muxlimo 2. Eyangkung 3. M. Mursyid 4. Teguh Sasmito 5. Akhmad Muhaimin Azzet 6. Argun 7.  Muhammad Joe Sekigawa 8. Mamung 9. Kang Kopral Cepot 10. Wajidi 11. Setyantocahyo 12. Wits 13. Abgreds 14.  MrPall 15.  Trinil 16. Cenya95 17. Yusuf 18. Lyna Riyanto 19. Zulfa 20. Amien 21. Mama Murai 22. Akhmad Fauzi 23.  Mila 24. Nisa 25. Halaman Putih 26. Komuter 27.  Opick 28. Soen 29. Labarasi 30. Loewyi 31. Wiwin9 32.  Shaiful Ghozi 33.  Dherdian (Ded) 34. Neni 35. Kang Zipoer 36. Kang Citro Mduro 37. Kang Dangstars 38. Yoyon12 39. Wang Kam Fung 40. Yudasta19 41.  Kang Tuyi 42. Yusami 43. Fety 44. R. Indra Kusuma Sejati

Untuk yang belum tersenarai, di lain masa akan diumumkan pula. 😀 Untuk penerima di atas, sila berbuat menurut kehendak anda terhadap award yang dihadiahkan tersebut.

*

SalamFatima3SalamFatima

  7 Febuari 2011 (Isnin)/ 2043 malam- SARIKEI, SARAWAK

AKU…. yang selalu menghargai sebuah persahabatan walau nantinya berlaku perpisahan yang tidak dapat kita hindari lantaran begitulah sebuah pertemuan yang tidak pernah kita rancang hadirnya. Terima kasih untukmu yang sudi menjadi sahabatku, baik di dunia nyata mahupun di dunia maya. Semoga engkau, sahabatku selalu dalam rahmat Allah walau di mana sahaja engkau berada. Amiin.

– SITI FATIMAH AHMAD –

TERIMA KASIH UNTUK PERSAHABATAN INI, SEMOGA KALIAN GEMBIRA MENERIMANYA.

120 Responses to “CT41. YANG KETIGA – DARIMU UNTUKKU: UNTUKMU”

 1. bundamahes February 8, 2011 at 9:28 am #

  waowww.. jago juga nih Bun editannya! 😀
  selamat ya!

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 1:41 pm #

   Terima kasih, mbak. Hehehe…tidak jagoan mbak. biasa aja. masih belajar untuk mengubah sesuatu yang difikirkan sesuai dengan perubahannya. 😀

   Salam manis selalu.

  • ilyasafsoh.com February 9, 2011 at 12:54 am #

   conratulation 🙂

 2. Mila February 8, 2011 at 9:40 am #

  Tentu saja berbahagia menerima award secantik itu Bunda 🙂

  terimakasih Bunda atas AWARD STYLISH BLOGGER nya, tersanjung juga nih, padahal jarang BW ke Blog Bunda
  semoga ssilaturahmi ini tetap terjalin, amien

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 1:46 pm #

   Alhamdulillah, senang sekali mengetahui Mila menerimanya. Amiin.. Ya zaljalaaliwal ikram, mudahan silaturahmi terjalin baik dan indah selalu.

   Salam sayang darim bunda buat Mila. 😀

 3. cenya95 February 8, 2011 at 9:50 am #

  Selamat …
  dan
  Trima kasih
  Semoga sukses.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 1:56 pm #

   Alhamdulillah, terima kasih kembali mas Cenya.
   Amiin… Ya Karim ya ‘Alii.
   Mudahan kita sukses semuanya.

 4. Firaun NgebLoG February 8, 2011 at 10:07 am #

  Assalaamu’alaikum bunda….
  terima kasih atas awardnya,
  mohon maap, untuk sementara saya blon sempet membagi2kannya ke temen2 yang lain…
  insya alloh nanti klo sudah ada waktu…

  sekali lagi, terima kasih atas kenangan bunda buat saya,
  salam kengen dari bandung ^_*

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 2:05 pm #

   Wa’alaikum salaam mas Argun…

   Alhamdulillah, terima kasih kembali kerana sudi menerima awardnya. Tidak mengapa mas, silakan bila-bila masa memajangkannya. Semoga ada kebaikan dalam berbagi award ini. 😀

   salam hangat dan mesra dari saya.

 5. masyhury February 8, 2011 at 10:11 am #

  Assalamu alaikum bunda,

  Wah, ternyata banyak sekali award yang sedang tertunda, maaf ya bunda jika saya sudah merepotkan,, 😀

  Ohya, Danau Toba dekat loh dari rumah saya. Suatu saat kalau bunda berkesempatan berkunjung ke Danau Toba, saya bersedia menjadi pemandu wisatanya, hihi..

  Soal logo Stylish Blogger Award buatan bunda, keren loh! sayangnya sedikit pecah karena di perbesar. Kalau bunda membuat ulang dengan yang lebih baru, pasti sangat keren!!! 😀

  Oke bunda, sekali lagi terima kasih telah menerima Award persahabatan ini,
  Salam hangat dari Medan,

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 2:22 pm #

   Wa’alaikum salaam Masyhury…

   Alhamdulillah, banyak sahabat termasuk Masyhury yang bermurah hati memberi award sebagai tanda persahabatan. Bunda sangat gembira menerimanya.

   Subhanallah… dengan senang hatinya menerima pelawaan Masyhury sebagai pemandu wisata jika impian itu di makbulkan Allah. Amiin. 😀

   Tentang logo itu, bunda tidak perasan ia pecah. Insya Allah kalau ada kerajinan… 😀 akan dikerjain. terima kasih atas sarana yang berbobot itu.

   Salam mesra selalu.

 6. kopral cepot February 8, 2011 at 10:23 am #

  Hatur tararengkyu …. moga tetep terjalin persahabatan yg indah 😉

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 2:32 pm #

   Alhamdulillah.
   Amiin.. Ya Rabbal’alamiin.
   Mudahan indahnya sebuah persahabatan terisi dengan banyak kebaikan yang bermanfaat.

   terima kasih dan salam mesra selalu. 😀

 7. dina.thea February 8, 2011 at 11:25 am #

  waw, Bunda jagoan juga ngedit fotonya sip2. Bunda ( sambil malu2 😀 ) ada PR lagi neh bun, hehe ngerjain bunda aja ya.

  Ada PR neh bunda bikin kalimat inspirasi, silahkan dilihat persyaratannya

  http://bundadanaku.wordpress.com/2011/02/08/inspiring-word/

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 2:35 pm #

   Subhanallah Dina…
   Kok suka banget ngerjain bunda nih… hehehe.
   Walau bagaimanapun, bunda terima PR inspiring word dengan senang hati.

   Sambil garu2 kepala :D, bunda ucap terima kasih ya.

   Oh ya, terima kasih menyapa bunda di YM hari ini. bunda senang dapat mengenali Dina dengan lebih dekat.

   Salam manis selalu. 😀

 8. loewyi February 8, 2011 at 1:28 pm #

  Wah dapet award….. baru kali ini blogku yang baru dapet award…. 🙂 makasih bun awardnya…. 😀 wah dapet PR juga nich aku ceritanya…. 😀 maaf juga baru sempat mampir bun. 🙂

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 5:40 pm #

   Hai Loewyi…

   Alhamdulillah, senang kalau dapat membuat nanda Loewyi gembira. 😀

   Semoga PRnya lebih mantap lagi. Silakan hadir tika luang waktunya bersahabat. 😀

   Salam mesra dari bunda.

 9. Opick February 8, 2011 at 1:29 pm #

  Assalamu ‘alaikum Wr. Wb.

  selamat siang bunda. saya sungguh tidak percaya atas hadiah yg bunda anugerahkan kepada saya.

  tentu saja saya kaget bercampur bahagia, karna saya kenal bunda, dan khususnya dunia blog, baru sebulan ini.
  saya berkunjung kesini juga baru 3-5 kalinya.
  tapi alhamdulillah, bunda yg arif dan bijak, saya haturkan terimakasih yg tak terhingga, skaligus mohon dibukakan pintu maaf karena saya bikin blog lewat hp, jadi blog saya tak dapat di bandingkan dgn blog bunda yg bagus dari sisi artikelnya maupun desain nya.
  oya saya minta ijin ambil AWARD tsb diatas buat saya simpan sebagai anugrah terindah dan mungkin saya akan sertakan dalam artikel saya nantinya.

  semoga persahabatan kita menjadi ikatan persahabatan antar dua bangsa, Indonesia dan Malaysia akan lebih harmonis dimasa mendatang.
  salam hormat serta ceria dari
  Bekasi – Indonesia.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 6:52 pm #

   Wa’alaikum salaam Wr. Wb.

   Selamat sore Opick. Alhamdulillah, saya senang mengetahui Opick gembira menerima award ini.

   Tidak mengapa kok, sahabat ini bukan dihitung dengan baru dan lamanya, Opick. Tapi cara bagaimana kita menerima sebuah persahabatan agar selalu baik silaturahminya. 😀

   Hehehe… jangan terlalu merendah diri, Opick. Insya Allah lambat laun nanti akan jadi blogger senior juga setelah lama bermain di maya ini.

   Silakan menitip awardnya dengan senang hati untuk dipajangkan ke teman2 Opick di sana. 😀

   Amiin… Ya Aziiz Ya Syakuur. Mudahan persahabatan ini selalu baik dan harmoni sifatnya. Salam mesra kembali dari saya.

 10. ummurizka February 8, 2011 at 1:41 pm #

  Assalamu’alaikum wr wb bunda Siti,
  banyak sekali award yang telah diterima, bunda memang pantas mendapatkannya.
  Menjadikan semangat dan sebagai perekat persahabatan indah yang telah terjalin. Sukses selalu bunda..
  Salam sayang dariku untukmu…

  • SITI FATIMAH AHMAD February 8, 2011 at 7:01 pm #

   Wa’alaikum salaam Wr. Wb. UmmuRizka…

   Alhamdulillah, terima kasih unuk ingatan mbak kepada saya. Mudahan kebaikan dalam berbagi award bisa mengeratkan silaturahmi antara kita walau hanya di maya.

   Sukses kembali untukmu jua.
   Salam sayang kembali untuk mbak di sana. 😀

 11. assalamu’alaikum bunda…

  mohon ijin ngintip awardnya yach 😀

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 8:49 am #

   Wa’alaikum salaam Argun…

   Kelihatannya award itu masih kukuh ditempatnya. Usah bimbang akan dijaga baik sebelum Argun menitipnya pulang. 😀

 12. teguhsasmitosdp1 February 8, 2011 at 2:03 pm #

  Selamat Bunda atas awardnya. Menurut saya Sudah sepantasnya Bunda menerima award tersebut. Salam Persahabatan selalu dari kota Pekalongan

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 8:50 am #

   Alhamdulillah. Terima kasih mas Teguh untuk penghargaan katanya. Semoga sukses selalu.
   Salam mesra dari saya. 😀

 13. labarasi February 8, 2011 at 2:04 pm #

  Terima kasih banyak. semoga tetap terjalin persahabatan yg makin baik

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 8:52 am #

   Alhamdulillah. Amiiin… Ya Rabal’alamin.
   Terima kasih kembali mas Muhammad untuk doa yang baik. Semoga dirahmati Allah selalu.

 14. Soen February 8, 2011 at 2:05 pm #

  اسلم عليكم
  Bunda emang oke!
  Tiap datang kemari dibuatnya canggung hendak berkomentar apa lah. Amatlah bingung mengolah kata-kata. Hehe..
  Singkat kata : beribu terima kasih kepada Bunda Siti yang telah memberikan bingkisan Award untuk saya khususnya.
  Salam mesra. Indonesia.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 10:23 am #

   Wa’alaikum salaam Soen…
   Hehehe… kok jadi bingung nih. Apa boleh difahami bahasa yang saya gunakan atau apa ya ?

   Sama-sama kembali kerana Soen sudi menerimanya dan saya gembira mengetahuinya.

   Salam mesra kembali dari saya. 😀

 15. wajidi February 8, 2011 at 2:21 pm #

  Saya suka blog Bunda karena tampilannya indah dipandang, selalu ada yang baru, isinya bernas dan familiar. Bunda punya kemampuan menghayati sebuah makna persahabatan, sehingga meski kita semua tak pernah bertatap muka, namun terasa dekat di hati. Selamat buat Bunda atas penerimaan Award-nya, dan terimakasih pula atas pemberian award-nya kepada blog saya 🙂

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 10:32 am #

   Alhamdulillah, terima kasih mas Wajidi atas apresiasinya. Mudahan beroleh manfaat dari apa yang dikongsikan di blog sederhana ini.

   Semoga persahabatan baik akan selalu mengiringi kita dalam bertukar ilmu dan menjana idea. Senang mengetahui mas Wajidi gembira menerima award di atas kerana tidak pernah memberi apa-apapun selama ini sebagai tanda penghargaan.

   Salam mesra dari saya. 😀

 16. neni February 8, 2011 at 2:57 pm #

  Assalamu alaikum bunda, bunda…hati neni lagi merasa kecewa dikit nich…hehe…ada pesan neni yang kirim kepada teman tapi tidak dibalas2, kecewa dech, pesannya tdk dibalas…hiks..hiks..hiks..

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 10:39 am #

   Wa’alaikum salaam Neni…

   Subhanallah, Kok kecewa banget nih, Nen. Sabar ya. Jangan marah atau nangis :D. Semuanya bisa baik kalau difikirkan dengan tenang dan senang.

   Silakan YM bunda untuk penjelasan lanjut, biar bunda faham apa yang mengecewakan itu. Kalau Neni mahu dikongsikan. 😀

   Salam sayang dari bunda selalu.

 17. M Mursyid PW February 8, 2011 at 4:12 pm #

  Kebanjiran award pertanda banyak saudara. Semoga award2 tersebuta menjadikan kita semakin bersemangat dalam ngeblog.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 10:40 am #

   Alhamdulillah, mudah2an begitulah hendaknya.
   Terima kasih mas Mursyid atas apresiasinya.
   Semangat ngeblog. 😀

 18. wits February 8, 2011 at 4:13 pm #

  Makasih ya Bunda Fatimah buat awardnya. Keren, suka ngeliatnya, hehe..

  A big thank for lovely award from lovely mom.

  Thanks ya bun, smg kelak di dunia nyata kita bisa bertemu, amin..
  Love you, from Palembang-indonesia

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 11:00 am #

   Alhamdulillah. Terima kasih Wits untuk penghargaannya. Bunda senang mengetahui Wits gembira menerima awardnya. Memang bunda mahu Wits rasa gembira. 😀

   Amiiin… Ya Aziz Ya Jabbar. Mudahan pertemuan itu akan dimakbulkan Allah suatu ketika nanti.

   Love you too, Wits comel. 😀

 19. mimir February 8, 2011 at 6:25 pm #

  banyak gambar nyayaaa
  buat mata gak bosan

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 11:02 am #

   Alhamdulillah, terima kasih Mimir.
   Belajar kimia ngak bosan ya ?

   Terima kasih atas kunjungannya.
   Salam kenal dari saya. 😀

 20. ded February 8, 2011 at 6:32 pm #

  Dengan senang hati saya terima award dari Bu Siti. Tapi sebagai orang awam, saya tidak tau bagaimana caranya.
  Terima kasih dengan persahabatan yang tulus dari Bu Siti

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 11:08 am #

   Alhamdulillah, terima kasih kerana mas Dherdian sudi menerima award ini.

   Senang aja mas, copas ke blog sana, pajangkan ke teman bloger yang lain. kalau mahu buat PR tentang diri, silakan. kalau tidak mahu. Hanya pajangkan awardnya aja.

   Semoga sukses dan selamat untuk awardnya. 😀

 21. Amien February 8, 2011 at 7:23 pm #

  Assalaamu’alaikum wr.br Bunda.
  Saya datang berkunjung menemui bunda di maya,disini.tentu saya bermaksud mahu menghaturkan beribu-ribu terima kasih,kerana Bunda dengan kepeduliannya terhadap sahabat-sahabatnya termasuk kesaya telah memberikan penghargaan/AWARD persahabatan.Dengan senang hati dan bersyukur saya terima AWARDnya dari Bunda.Entahlah saya tidak bisa berucap apa-apa lagi bund,selain ucap kata Terima Kasih.Semoga Persahabatan maya ini kan tetap terjaga,dan memperkokoh tali Silaturahim antar Bangsa dan Negara.Semoga juga Lindungan,Rahmat dan Hidayah Allah swt senantiasa tercurahkan kepada Bunda dan keluarga..amiin ya Allah ya rabbal’alamiin.Terima kasih Bunda.
  Salam Mesra,ceria dan ukhuwah dari Indonesia.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 11:42 am #

   Wa’alaikum salaam Wr. Wb. Amien…

   Alhamdulillah, gembira telah membuat Amien senang hati dengan pemberian award ini. Terharu dengan apresiasiya. Semoga selalu beroleh kebaikan dari persahabatan maya ini. Insya Allah, sesuatu yang baik akan memberi keceriaan buat yang melaku dan menerimanya.

   Amiin… Ya Rabbal’alamiin. Syukur atas segala doa yang dititipkan. Mudahan Amin dan keluarga juga memperolehi yang sama.

   Terima kasih kembali sudi menerima penghargaan dari saya.
   Salam mesra kembali. 😀

 22. mamung February 8, 2011 at 7:31 pm #

  salam, tahmid..

  maaf bunda, saya baru sempat berkunjung..
  wah award-nya banyak nian, langsung penuh keranjang belanjaannya 😀

  makasih bunda, memang sangat indah persahabatan

  oya, kok bunda tak menjadikan Ambon Maluku sebagai salah satu tempat yang ingin dikunjungi..?
  padahal tempatnya indah menawan… 🙂

  saya tunggu lho 😆

  Salam dari Amboina….

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 2:47 pm #

   Alhamdulillah, bunda gembira mendapat khabar dari Muhammad. lebih2 lagi diketahui adanya lokasi indah di Ambon, Maluku.

   Don’t worry be happy. AMBON – sudah bunda masukkan dalam senarai lokasi hebat “360 hari pengembaraan mengelilingi dunia”.

   Insya Allah, jika kesampaian hasratnya ke sana nanti, Muhammad bisa jadi pemandu wisatanya. 😀

   Terima kasih atas apresiasi dan menerima award dari bunda.
   Salam ceria selalu. 😀

 23. briyudistira February 8, 2011 at 9:00 pm #

  “Wah, sungguh kebanggaan yang sangat besar bisa nyasar di blogs nya Bunda Siti Fatimah… tulisan2 yang bagus2 dan alhamdulilLah memotivasi. Sukses Selalu saya sebagai Bloger Pemula, menjadi semangat melihat dan membaca postingan2 Bunda.

  Trims Salam Kenal!
  wah, kiranya Bunda dapat berkunjung balik dan mengajarI saya sesuatu yg berKilauan.. 😀

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 3:30 pm #

   Hai Briyudistira…

   Alhamdulillah, terima kasih sudi menyasar kemari. dengan senang menerima sahabat maya baru. Mudahan ilmu yang disajikan bisa memberi manfaat yang baik untuk pencerahan.

   Salam kenal kembali dan apa yang “berkilauan” itu ya ? 😀

 24. Vulkanisir February 8, 2011 at 10:08 pm #

  Terimakasih dan langsung di angkut

 25. Vulkanisir February 8, 2011 at 10:11 pm #

  Mantap dan luar biasa terimakasih

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 3:32 pm #

   Subhanallah.
   Terima kasih atas apresiasinya kang.
   Semoga sukses selalu. 😀

 26. achoey el haris February 9, 2011 at 10:02 am #

  Salam persohiblogan
  Maaf baru nongol lagi nih di dunia penuh warna

  Paresiasi dan persahabatan yg indah dikalangan blogger ya Bunda
  Selamat atas awardnya 🙂

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 3:35 pm #

   Senang menerima kembali kunjungan dari nanda Achoey. Semoga kesibukannya tidak menghalang untuk bertamu di blog bunda ini.

   Semoga sukses dan bersemangat.
   Salam mesra selalu. 😀

 27. lyna riyanto February 9, 2011 at 11:05 am #

  Assalamu’alaikum Warrahmatullah Wabarokatuh

  Bunda terima kasih untuk awardnya
  Indah sekali, saya mohon maaf baru bisa berkunjung, karena memang waktu saya untuk online sangat sedikit.

  Insya Allah awardnya akan saya posting. Semoga jalinan persahabatan ini akan kekal.

  Salam bahagia.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 3:40 pm #

   Wa’alaikum salaam Warrahmatullah Wabarokatuh…

   Alhamdulillah, terima kasih kembali kerana Lyna sudi menerima award dari bunda. Silakan berkunjung lagi tika ruang masa bersahabat untuk berbuat demikian. Mudahan ingatan selalu berpanjangan untuk kita bersilaturahmi. Amiin.

   Salam bahagia kembali untuk Lyna. 😀

 28. Kakaakin February 9, 2011 at 11:38 am #

  Wah, stylish blogger award-nya jadi cantik setelah diberi sentuhan oleh Bunda Siti 🙂

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 3:49 pm #

   Alhamdulillah, terima kasih mbak Akin.
   Hanya sentuhan sedikit aja kok.
   Tampalkan “lipstick” aja biar nampak cerah dan menawan. 😀

 29. Kelabang's Blog February 9, 2011 at 12:56 pm #

  Alhamdulillah dapat award dari Mak Cik, terima kasih ya. Berarti dengan award ini saya di akui sebagai sahabat.
  Hore….

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 3:52 pm #

   Bisa aja nih, mas Zulfa.
   Sudah diakui sahabat sejak dulu lagi. Award hanya sebagai tanda penghargaan persahabatan tersebut. 😀

   Alhamdulillah, terima kasih sudi menerima awardnya.
   Salam hore kembali.

 30. puteri amirillis February 9, 2011 at 1:00 pm #

  salam persahabatn bunda…
  akhirnya saya mampir kemari lagi bunda setelah menempuh perjalanan kalimat inspiratif yg ternyata sudah sampai di blog bunda,,,
  ini peta perjalanan kalimat inspiratif, dan link blog bunda sudah saya taruh disana juga…http://puteriamirillis.blogspot.com/p/poetry.html
  terimakasih bunda,,,

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 4:04 pm #

   Hai Puteri Amirillis…

   Hehehe… Dina ini memang tidak suka liat saya seneng kok. Saya cukup kagum dengan daya imaginatif dan kreatif Puteri dalam menjana idea untuk kalimat inspiratif ini.

   Bagus untuk menambah pengetahuan dan mengeratkan persahabatan antara blogger di belahan bumi manapun akan menyatu dalam kebaikan. 😀

   Salut ya. Insya Allah, dalam masa yang sesuai akan memajangkan kalimat ini mengikut urutannya.

   Salam mesra dan terima kasih kembali kerana sudi bertandang lagi ke blog saya. 😀

 31. lintasberita February 9, 2011 at 3:40 pm #

  Selamat siang Bunda !!

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 4:05 pm #

   Selamat sore Lintasberita.
   Terima kasih sudah mampir lagi. 😀

 32. Akhmad Muhaimin Azzet February 9, 2011 at 3:43 pm #

  Assalamu’alaikum wr.wb.

  Alhamdulillah, senang sekali mendapatkan award dari Bunda Siti Fatimah Ahmad. Semoga hal ini menjadikan kita semakin erat dalam persaudaraan. Dengan demikian, banyak kebaikan dapat kita peroleh, baik itu untuk kehidupan di dunia ini, yang semoga bermanfaat pula bagi kehidupan yang abadi di akhirat kelak.

  Salam penuh persaudaraan dari Jogja, Indonesia.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 9, 2011 at 4:11 pm #

   Wa’alaikum salaam Wr.Wb Amazzet…

   Alhamdulillah, sudi menerima award dari saya.
   Amiin… Ya rabbal’alamiiin.

   Terima kasih atas doa yang dititipkan untuk mengingatkan kebaikan di dunia dan akhirat. Mudahan mas Amazzet juga dilimpahi rahmat oleh Allah SWT.

   Salam mesra dan salam persaudaranan. 😀

 33. Anugrha13 February 9, 2011 at 5:08 pm #

  alhamdulillah…
  saya juga dapet award ini loh bunda 🙂
  semoga bisa menjadikan semangat ya bunda buat nulis blog nya

  • SITI FATIMAH AHMAD February 10, 2011 at 9:53 am #

   Alhamdulillah, selamat untuk awardnya Anugrha13. Mudahan menjadi semangat untuk terus berkarya dan ngeblog. 😀

   Terima kasih sudah berkunjung.
   Salam mesra.

 34. Mama Murai February 9, 2011 at 5:52 pm #

  Assalamualaikum kak,
  terima kasih atas award yang besar maknanya pada saya,terasa diri ini dihargai. Semoga ikatan persaudaraan maya ini akan terus berkekalan hendaknya.

  Salam manis dari saya buat kakak seisi keluarga di sana.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 10, 2011 at 9:58 am #

   Wa’alaikum salaam dik Mama…

   Sama-sama kasih kerana sudi menerima award dari akak sebagai tanda persahabatan yang dieratkan selama ini.

   Amiin… Ya Kariim Ya Latiif atas doa yang baik untuk persahabatan kita ini.

   Salam manis selalu buat Mama di Kedah. 😀

 35. trinil February 9, 2011 at 8:11 pm #

  trims bunda atas award na.
  Moga silahturahmi sesama bloger tetap terjalin…

  • SITI FATIMAH AHMAD February 10, 2011 at 2:51 pm #

   Amiin… Ya Rabbal’alamiin.
   Terima kasih kembali kerana mas Trinil sudi menerima award tersebut.

   Salam ceria.

 36. Opick February 10, 2011 at 1:09 am #

  Assalamu ‘alaikum Wr. Wb.
  selamat malam bunda.
  bagaimana kabar bunda malam ini?
  semoga saja baik-baik saja dan tak kurang suatu apa.
  Oyah, ada[color=blue]’ AWARD PERSAHABATAN ‘[/color]dari saya, silahkan bunda Siti Fatimah yg saya hormati sudilah mengambil di alamat berikut ini :
  http://muchopick.mywapblog.com/berbagi-award-persahabatan.xhtml

  Sebagai simbol persahabatan, mohon diterima AWARD PERSAHABATAN diatas.

  salam ceria dan sukses selalu.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 10, 2011 at 3:08 pm #

   Wa’alaikum salaam Wr. Wb Opick…

   Selamat siang. Alhamdulillah, saya sehat dan baik2 aja. 😀 Didoakan Opick juga keluarga diberi rahmat dan berkat oleh Allah SWT. Amiin.

   Subhanallah… saya senang sekali menerima kembali award yang saya berikan kepada Opick sebagai tanda persahabatan antara dua negara dan mengharapkan keharmonian dan kedamaian akan terjalin baik walau hanya di dunia maya. 😀

   Terima kasih ya atas kiriman awardnya. Juga unduhan suara lunak merdu Ustaz Muammar A.Z. Saya sudah dengar banyak kali hari in. Menenangkan hati dan mengesankan. Hal ini, mengingatkan saya kepada seorang sahabat baik yang merdu suaranya tika mengaji al-Quran dan selalu menyentuh hati setiap kali saya mendengar alunan ayat suci itu dialunkan. Terharu nih.

   dan semoga sukses selalu.

 37. arieftewe February 10, 2011 at 2:24 am #

  ikut bang opick bun saya, yah katanya bunda sosok yang menghargai persahabatan untuk itu saya di antar kang 0pick di atas itu ksini :D. Agar menambah ilmu persaudaraan, maklum masih newbi. Salam persahabatan dan persaudaraan dr saya dan keluarga besar MyWapBlog http://arieftewe.mywapblog.com

  • SITI FATIMAH AHMAD February 10, 2011 at 3:58 pm #

   Hai Arieftewe…

   Hehehe… senang dapat kenalan baru yang dihantar oleh Opick ke blog saya. 😀

   Saya terharu dengan penghargaan dari Arief dan teman2 di sana. Saya hanya sosok biasa aja seperti blogger yang lain. (seperti pink aja pipi nih. :D)

   Terima kasih telah sudi menjengok blog sederhana ini.
   Salam mesra selalu.

 38. yusami February 10, 2011 at 11:59 am #

  Assalamu’alaikum Wr Wb
  Saya sangat menyukai 7 prioritas daerah (kota) yang hendak Bunda Kunjungi, terlebih prioritas pertama, tak jarang terasa amat sangat ‘kerinduan’ ingin berjumpa dengannya. Salam hangat dan sukses selalu buat Bunda dari blogger Ampah.

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 7:35 am #

   Wa’alaikum salaam Wr. Wb. mas Yusami…

   Alhamdulillah. Mudahan hasrat hati untuk ke sana bisa dimakbulkan Allah SWT ke atas kita semua. Amiin. 😀

   Terima kasih ya sudi datang lagi setelah lama tidak bersapa. Salam hangat dan sukses kembali.

 39. kokmi February 10, 2011 at 5:25 pm #

  Assalamu’alaikum buat kak siti & pengunjung yg lain juga,

  saya rindu dalam diam menatap dan keinginan mahu membaca entry2 dari kak siti serta komentar dari sahabat yang lain. semoga sahabat yang lain serta penulis blog ini terutamanya kak siti comei (sering aja dipanggil comeiii..rindu2) sihat2 semuanya.

  lama saya hilang, kerna tarian jari jemari ini sudah longlai,rasanya pikiran tidak seputar dulu. rasanya masuk tahun kedua baru kembali menyapa kak siti dan sahabat yang lain. harapnya tidak terlewat menghulurkan simpati kokmi berikutan blog kak siti dipecah masuk oleh tangan2 vandalisma yg tidak bertanggungjawab.

  kak siti, sebetulnya diam kokmi kerana hilang motivasi dalam diri, dan sekarang sedang cuba bangkit kembali mencari diri. kokmi belum kuat, semoga kak siti serta sahabat yg lain mendoakan agar Allah pinjamkan kokmi sedikit kekuatan untuk kembali berada dijalanNYA.

  buat kak siti yg comei, tahniah diatas award2 yg diterima,cantik & penuh dengan kata semangat. salam sayang & rindu dari semenanjung (kuantan, pahang).insyaAllah jika panjang umur kokmi hujung bulan 3 akan sampai ke sarawak, sabah atas tiket kerja. moga ketemu, ukhwah kita kerana Allah.

  ~meskiku rapuh dalam langkah, kadang tak setia kepadaMU, namun CINTA dalam dada..hanyalah PADAMU (rapuh/opick)~

  tak letak alamat website, sebab lama tak update 🙂

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 10:24 am #

   Wa’alaikum salaam Kokmi…

   Subhanallah, kini rindu akak terubat jua dengan kemunculan Kokmi yang selama ini hilang tanpa jejak dan pesan. maaf kalau akak juga tidak berbuat apa-apa untuk menghubungi Kokmi. tidak ketahuan apa yang menimpa kokmi di sana.

   Akak doakan Kokmi sihat dan bahagia. Apa-apapun ujian dari Allah kepada kita dalam apa bentuk dan cobaannya, semua itu adalah tanda kasih sayang Allah kepada kita untuk meningkatkan iman dan takwa di sisi-Nya.

   redha dan qanaah dengan setiap yang berlaku. Syukurilah bahawa kita masih banyak lagi yang dapat dinikmati berbanding insan lagi. Semua yang ada di dunia ini milik Allah dan kita hanya mengusahakan. berdoalah Kokmi selalu. Insya Allah akak akan turut berdoa sama dari jauh.

   Kalau sampai ke Sarawak nanti, khabarkan ke kakak ya. Kalau dekat, akan akak temui Kokmi dan bawa makan Laksa Sarawak. 😀

   Salam sayang dari akak selalu.

   • kokmi February 12, 2011 at 6:18 pm #

    :)tak mengapa kak siti comei, kokmi menjejak kak siti dalam google, ntah kemana dibawanya. sudahnya kokmi buka fotopages kokmi bertemu dengan link kak siti.
    kokmi dah risik dengan pelajar sarawak disini..wahhh katanya jauh sarekei dengan kuching tu.susahkan kak siti pula nanti.program kokmi dikawasan kuching.kemungkinan seminggu juga disana 🙂 rasa tak sabar mau terbang kesana..kuching nantikan daku hehehe..

    • SITI FATIMAH AHMAD February 12, 2011 at 10:03 pm #

     Hai Kokmi…

     Terima kasih sudi menjejak akak sampai jauh di google. 😀 Alhamdulillah jumpanya di blog sendiri. 😀 Akakpun dah lama tidak menjenguk blog kokmi kan. maafkan akak juga ya. Terkadang ada masa malas nak BW nih.

     Oh, di Kuching rupanya. Kalau macam tu susahlah nak jumpa, jauh sangat. Kuching dengan Sarikei mengambil masa 6-7 jam perjalanan. Tak apalah kokmi, jika ada izin Allah nanti, bertemulah kita. Mudahan Kuching menerima dengan senyum cerianya. Bukan dengan tangisan yang meruntun hati.. hehehe.

     Salam sayang dari akak.

 40. doelsoehono February 10, 2011 at 11:09 pm #

  Assalamualaikum wr wb .

  menengok bundo semoga selalu di berikan kesehatan dan kesuksesan dalam segala urusan …salam kangen dari Indonesia

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 10:28 am #

   Wa’alaikum salaam Wr. Wb, sahabat guru mas Doel…

   Alhamdulillah. Amiin… Ya Rabbal’alamiin.
   Saya sehat dan baik. Mudahan mas Doel juga demikian hendaknya.

   Terima kasih atas kunjungan yang lama tiada khabarnya. Semoga sukses selalu.

   Salam mesra. 😀

 41. darmantomuat February 10, 2011 at 11:14 pm #

  I always find something new here… you’re really stylish blogger mom.. you created an older to be new one.. hmmm creative and innovative.. I like it..!!!

  thanks to be always my colleague on web.. keep blogger.. 🙂 🙂

  salam,

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 12:06 pm #

   Hai Darmanto…

   Alhamdulillah. Terima kasih atas apresiasinya.
   Semoga kebaikan akan selalu mengiringi persahabatan maya yang diharap memberi manfaat dalam pertukaran idea dan ilmu. Senang dapat bersahabat.

   Salam ceria. 😀

 42. diajeng February 11, 2011 at 12:20 am #

  assalamualaikum bunda…..banyak sekali awardnya…selamat ya…lama tak berkunjung kesini…diajeng kangeeen 🙂

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 12:08 pm #

   Wa’alaikum salaam nanda Diajeng…

   Alhamdulillah, semuanya untuk mengeratkan persahabatan di maya. Senang menerima kunjungan Diajeng setelah sekian lama tidak bersapa. terima kasih ya.

   Salam sayang dan rindu juga dari bunda. 😀

 43. mamah Aline February 11, 2011 at 1:34 am #

  maafkan kalo baru sempat berkunjung kembali ummi siti..
  banyaknya award yang diterima merupakan tanda persahabatn dan penerimaan yang baik dari sahabat-sahabat di dunia maya , selamat ya ummi…

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 12:18 pm #

   Hai Mamah Aline…

   Alhamdulillah, terima kasih sudi betah kemari lagi. Saya juga demikian ya mbak kerana lama tidak bw lantaran sibuk dengan tugasan kantor. Mudahan persahabatan ini tetap terjalin baik.

   Salam manis selalu buat mbak.

 44. Idwebhost.com Trend Hosting Indonesia February 11, 2011 at 7:49 am #

  Assalaamu’alaikum bunda…

  masih ngumpul-ngumpulin awardnya yach?… 😀
  ditunggu update barunya bunda 😀

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 12:20 pm #

   Wa’alaikum salaam mas Argun…

   Iya. begitulah, kerana masih banyak kerja menumpuk nich. Insya Allah beberapa waktu lagi akan ada posting baru. tunggu aja ya. 😀

   Salam mesra.

 45. komuter February 11, 2011 at 12:25 pm #

  terima kasih
  .
  *speechless

 46. R. Indra Kusuma Sejati February 11, 2011 at 2:08 pm #

  Selamat siang bunda,
  Maaf baru sempat mampir kemari lagi.
  Ternyata bunda pandai juga membuat award.

  Semoga di lain waktu saya dapat merasakan award dari bunda juga ya. Sukses selalu.

  Salam

  “Ejawantah’s Blog”

  • SITI FATIMAH AHMAD February 11, 2011 at 2:20 pm #

   Selamat siang mas Indra…
   Subhanallah, kok nama mas tidak ada di dalam senaarai ya. sedangkan saya sudah menulisnya di atas.

   Masya Allah mas, tercicir dan terdelete tanpa sengaja kok masa sedang edit2 dulu. Terima kasih ya sudah memaklumkan kepada saya.

   Silakan mas titipkan award di atas dan nama mas sudah saya masukkan dalam senarai kembali.

   Semoga senang menerima award dari saya. 😀
   Salam mesra selalu.

   • situsonline February 11, 2011 at 11:41 pm #

    Nama saya blm terdaftar neh,,,hahahah ga masuk nominasi.

    • SITI FATIMAH AHMAD February 12, 2011 at 2:21 pm #

     Hai Situsonline…

     Jangan bimbang mas, insya Allah di award yang akan datang, nama mas akan masuk nominasinya. gerenti dech. 😀

   • R. Indra Kusuma Sejati February 12, 2011 at 2:34 am #

    Sebuah penghargaan yang tidak ternilaikan bagi saya mendapatkan sebuah award dari bunda, semoga kita dapat selalu menjalin persahabatan dalam memberi manfaat ilmu dan pengetahuan utuk kebaikan bersama.

    Sukses selalu

    Salam

    “Ejawantah’s Blog”

    • SITI FATIMAH AHMAD February 12, 2011 at 2:45 pm #

     Alhamdulillah, senang mengetahui mas Indra sudi menerima award dari saya.

     Amiin… Ya Ghaffar Ya Kariim. Semoga kebaikan akan selalu mengiringi persahabatan ini.

     salam mesra. 😀

 47. Daiichi February 12, 2011 at 10:37 am #

  Assalamualikum Wr. Wb.

  Pa kabar Umi??
  Maaf lama tak berkunjung, semoga silaturahmi selalu terjaga 🙂

  • SITI FATIMAH AHMAD February 12, 2011 at 3:18 pm #

   Wa’alaikum salaam Wr.Wb, mas Adam…

   Alhamdulillah, saya sehat dan baik selalu.
   Senang menerima khabar dari Adam setelah lama tidak bersapa. Insya Allah, mudahan silaturahmi ini akan sentiasa baik dan terjaga.

   Terima kasih dan salam ceria di penghujung pekan. 😀

 48. Komodo Island Is The NEW 7 Wonders Of The World February 12, 2011 at 11:20 am #

  Assalaamu’alaikum bunda…

  kangen nich saya ama bunda 😀 hehehe….

  • SITI FATIMAH AHMAD February 12, 2011 at 3:20 pm #

   Wa’alaikum salaam mas Argun…

   Hehehe… postingnya akan muncul nanti. sabar ya. 😀

 49. MUXLIMO February 16, 2011 at 8:50 pm #

  Subhanallah… terima kasih banyak, Mbak atas award ini. Saya sendiri merasa belum layak menerimanya. Tapi saya terima dengan senang hati dan doa: Semoga Allah Swt. membalas kebaikan ini dengan karunia tanpa batas bagi Mbak dan keluarga di Sarikei. Amin.

  Maaf baru muncul lagi nih. Saya baru kembali dari kampung halaman di Bandung. Sekali lagi, terima kasih ya, Mbak. Semoga persahabatan kita kekal hingga akhirat kelak.
  Amin. ^_^

  • MUXLIMO February 16, 2011 at 9:57 pm #

   Oya, Mbak.. mohon sudi kiranya menerima sedikit uraian terima kasih saya di sini: http://muxlimo.blogspot.com/2011/02/award-perdana-untuk-sarang.html

   ^_^

   • SITI FATIMAH AHMAD February 17, 2011 at 7:34 am #

    Hai Muxlimo…

    Alhamdulillah, sudah ke sana untuk membaca tulisan mas, namun belum menitip apa-apa dulu kerana kesibukan waktu. Nanti saya akan ke sana lagi.

    Sangat terharu sekali membaca penghargaan yang mas tuliskan. terima kasih ya.

    Salam ceria selalu. 😀

  • SITI FATIMAH AHMAD February 17, 2011 at 7:26 am #

   Salam takzim akhi Muxlimo…

   Amiiin… Ya Rabbal’alamin. Alhamdulillah atas segala doa baik yang mas kirimkan buat saya sekeluarga. Didoakan mas juga demikian hendaknya. Harapan saya, mas serta keluarga tetap sabar dan beroleh kebahagiaan walau orang tersayang telah meninggalkan kita di dunia ini. Hidup harus diteruskan seperti biasa.

   Terima kasih kembali atas kesudian menerima award dari saya. Mudahan persahabatan tetap akan terjalin baik untuk maslahat ummah dalam perkongsian ilmu dan hikmah.

   Salam mesra dari saya. 😀

   **********

   • SITI FATIMAH AHMAD February 17, 2011 at 11:12 am #

    Akhi Muxlimo….

    Mahu mengadu nih, saya tidak dapat menulis komentar di blog mas. Kok lain aja proses send komennya. Kalau dulu saya bisa, kini tidak lagi.

    Apa sudah diubah ya kotak komennya. Kalau yang itu, saya tidak bisa masuk mas. Sudah saya tulis komentarnya tapi tidak keluar.

    Harap maklum.

 50. MUXLIMO February 23, 2011 at 12:24 am #

  Amin dan terima kasih atas doa dan kebaikannya ya, Mbak..

  Soal komentasi:
  Duh.. ini memang kesalahan saya, Mbak.. ;_( awalnya saya mau ganti template, ternyata sistem komentasinya gak jalan dengan baik, bahkan setelah saya balik ke template asal..
  InsyaAllah segera saya perbaiki…

  Salam persaudaraan selalu Mbak Fatimah..

  • SITI FATIMAH AHMAD February 23, 2011 at 3:51 pm #

   salam hormat akhi Muxlimo…

   Terima kasih mas sudah membaca komen saya di atas. Saya sudah ke blog Muxlimo tetapi masih seperti itu juga. Apa belum diperbaiki lagi ya. Tadi mahunya membuat komentar, ternyata belum dapat. 😀

   Salam mesra dari saya.

 51. pri crimbun February 23, 2011 at 9:28 pm #

  ambil hikmahnya ajah…. mang award kadang bikin repot juga hehehe… biasanya ane si pura2 gak tau klo dapat award… abis ada PR2-an si… dulu aja masi skola dulu PR slalu dikerjain di skola… 😀

  • SITI FATIMAH AHMAD February 24, 2011 at 9:13 pm #

   Hai Pri Crimbun…

   Iya, award dan apa sahaja selalu bikin kita repot. malah dalam repot itu, membuat kita bahagia kerana ada yang menghargai kita. Kalau award yang ada PR, memang lagi merepotkan. Dunia maya ini banyak memberi pengetahuan tentang pengurusan award ini. 😀

   Terima kasih sudi mampir dan salam kenal dari saya.

 52. Awandragon November 14, 2011 at 6:59 am #

  kapan ya saya dapet award?

 53. Trainer NLP 0821.4150.2649 October 28, 2015 at 10:56 am #

  Untuk semua orang

Trackbacks/Pingbacks

 1. Award Dariku Untuku Untukmu | vulkanisir.com - February 8, 2011

  […] Award Dariku Untuku Untukmu .Penerima award selain saya adalah sahabat yang lain yaitu : […]

 2. DEBU-DEBU HARUS DISINGKIRKAN…! « Belajar dan Belajar lagi - February 10, 2011

  […] Terakhir CT41. YANG KETIGA … on TIPS LULUS 100%SITI FATIMAH AHMAD on TIPS LULUS 100%yusami on TIPS […]

 3. Cara Mudah Mendapatkan Barang Murah Bersambung Award « CITRO MADURA - February 11, 2011

  […] manfaat.  ini award stylist blogger tersebut, tanpa modifikasi yang di dapat lansung dari bunda siti fatimah dan Kang dadang dengan Vulkanisir ndot […]

 4. Hak yang terpenuhi « Fety - February 11, 2011

  […] Bunda Fatimah, makasih penghargaanya. Inilah tanda bukti persahabatan dri seorang Bunda yang berada di negeri […]

 5. Beranda Hati » Blog Archive » Award dari Bunda Siti Fatimah Ahmad - March 5, 2011

  […] – SITI FATIMAH AHMAD- […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: