AWARD PERSAHABATAN LMGS G2 merupakan ruang KHUSUS untuk saya MEMBERI DAN MEMBALAS PEMBERIAN AWARD secara PERIBADI kepada sahabat pembaca LAMAN MENULIS GAYA SENDIRI G2 yang telah sudi berkongsi kegembiraan dan kebaikan mereka bersama saya melalui AWARD DARIMU.
AWARD PERSAHABATAN LMGS G2 adalah AWARD PERIBADI. TIDAK BOLEH disebarkan kepada sesiapapun. Award ini khusus untuk teman-teman yang tertera NAMANYA DI BAWAH ini.
*
LOEWYI
ARIE ISWADI
MBAH JIWO
PELANGI ITU AKU
USUP SUPRIYADI
SETYANTO CAHYO
MABRURI
BIDADARIKU KECILKU
JUMIALELY
MASYHURY
KANG ZIPOER7
UMMU KAMILAH
YUDASTA19
INDRA KESUMA
*
DAUN SELASIH DAUN SENDAYU
TERIMA KASIH THANK YOU
(ruang ini masih dalam penyelenggaraan untuk dikemas kini sepenuhnya)
**************
17 Mei 2011 (Selasa)/ 14 Jamadill Akhir 1432H/ 10.34 pagi- SARIKEI, SARAWAK
PERSAHABATAN INI… selalu mendekatkan kita dari kejauhan jarak. Keramahan kata tanpa gemersik suara. Jernih hati tanpa diketahui olah tingkah dan lemparan senyum tanpa berpandang wajah. Hanya satu yang menyatukan silaturahmi ini iaitu KASIH SAYANG dan PERSAUDARAAN.
– SITI FATIMAH AHMAD –
Apakah brknlan mllui lman wep… boleh mnjadi kwan.. or sebaaliknya..huhuu
Boleh atau tidak, itu terpulang kepada mereka yang berkenalan. Yang pentingnya atas tujuan baik untuk berbagi dan berkongsi ilmu yang dimanfaatkan.
Terima kasih Mohamad. Salam kenal. π
saya kehabisan kata-kata untuk membalas kebaikan Bu Siti yang terlampau banyak mengisi hati. Bu Siti tidak hanya memberikan penghargaan lewat award, tapi setiap komentar Bu Siti sudah bagaikan air sungai yang menjernihkan hati, melapangkan dada dan mendorong semangat saya untuk menulis. rasa terima kasih untuk Bu Siti tak terhitung lagi ….
Alhamdulillah, semoga setiap kebaikan yang kita lampirkan untuk sama-sama berbagi ilmu akan diganjari Allah SWT dengan rahmah dan barakah-NYA. Aamiin.
Terima kasih membuat saya tersenyum membaca komentar Wahyu di atas. hanya ucapan ALHAMDULILLAH sahaja yang mampu dinukilkan. π
Salam ceria di Ramadhan yang mulia. π
Wowwww ada nama saya uy.. π
:D, Alhamdulillah.
Terima kasih Acep sudah menerimannya.
Pingback: AWARD PERSAHABATAN LMGS G2 | Acep Aprilyana
saya telah membaca tulisan anda dan saya kira sangat baik sekali memberi keinsafan,pada hati yg kerdil , mengutip gambar makkah, terima kasih tidak terhingga.
Alhamdulillah, semoga bermanfaat dan dapat menambah baik pengetahuan sedia ada melalui kongsian ilmu di sini.
Terima kasih atas kunjungan saudara Zulkifli dan salam kenal. π
salam kenan sy dari Indonesia, oya gmana sich cara ngedit foto nambahin tulisan keren sprt difoto2 kamu?
Salam kembali Aisya.
Tidak susah untuk melakukan editing pada foto sedia ada dan menambah tulisan atau dekorasinya. Hanya menngunakan microsoft power point sahaja. Silakan cuba.
Terima kasih dan salam sejahtera. π
Pingback: CT255. MERAIKAN AWARD (2) | LAMAN MENULIS GAYA SENDIRI G2
Assalamualaikum Kak… Award cantiknya saya boyong ke Pekalongan yaa….. Terima kasih… π